NEBE

NEBE

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tam odkud pocházím
je nebe jiné
prostor i čas určen jinak

dimenze propíchnutá prstem v
divokém tanci vesmíru kdy
ještě byl jen on jeden

působením světla na okraji tmy
vše se mění v kousky
barevných světel s vepsanými osudy
všeho živého

tam odkud pocházím jsou
hvězdy namodralé a sytě rudé
zpívají si píseň o jednotě a
počátku bez konce

svítí tam dvě slunce
každé z jedné strany
nikdo se neotáčí zády a
také nespálí.
Autor HAIR, 08.03.2015
Přečteno 388x
Tipy 13
Poslední tipující: Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, bogen, Romana Šamanka Ladyloba, Lighter, Rozina, adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí