Na dlani svět

Na dlani svět

Anotace: ---

Jak na dlani svět
mít to co vidět není
v konečcích prstů
rozprostřít každé snění

v hlubinách slz
utopit osamění
ze srdce tvrz
které se v žáru mění

rozhodit síť
či být muška v pavučině
příbojem být
neb řekou co tiše plyne

ze síry déšť
co spálí na co kápne
být jenom šíp
neb luk jež ho sám napne

mít na dlani svět
nevidět to co bývá
nadějí žít
a to se krásně snívá.
Autor Rozina, 09.03.2015
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Agapé, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasně mile zveršované, moc se mi líbí :-)

09.03.2015 22:54:22 | hledač

Tak to jsem ráda :), děkuji.

10.03.2015 07:21:38 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí