Na chvíli si představit

Na chvíli si představit

Anotace: ---

Tam za loukou zelenou
kde zelený je háj
je studánka s vodou svěcenou
tam srnkám sny se zdaj'.

Tam za loukou zelenou
kde hluboký je les
kde kapradiny svádí něhou
tam krásně voní vřes.

Tam za loukou zelenou
kde se v korunách jemně šeptá
pro lásku čistou, nevinnou
kde se na nic nikdo neptá.

Tam za loukou zelenou
stromy jak by ruce měly
objímají širý svět
mu píseň s borovou vůní pěly.

Tam za louku zelenou
jít klidně světa kraj
a na chvíli si představit
jak vypadal by zemský ráj.
Autor Rozina, 11.03.2015
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Frr, Kapka, Matty09, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí