LEDOVÉ INTIMNOSTI

LEDOVÉ INTIMNOSTI

Anotace: ...

je to příliš jasné
aspoň pro mé oči
zatknout okolní foton
tmavé zkusit časy

noci hezké řasy
a máte-li blond vlasy
nechte jejich slunce více vyniknout

nechala jste si u mne bílou oblačnost
v ní ještě bělejší brusle
a hebké červené rukavice vonící vámi
vonící potem

splýváte mi se světlým pozadím
možná je v tom váš záměr
milovat neviditelně

a já se prozradím
svým upířím viděním

večerním vesmírem
na klávesách černých i bílých

zatracené tajemno
proč stále jste smutná
chladná
zakletá
pojďte se mnou brousit nože
a po ledu změnit naše inferno
Autor J's .., 12.03.2015
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: Aida, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, zelená víla, Jort
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posledni část básně je nejlepší ...;-)

13.03.2015 17:58:33 | xoxoxo

no ale tam už jsem se vztekal.. né..já přeháním :) ... bruslíte, xoxo?

13.03.2015 23:06:16 | J's ..

a ja som sa už dávno nekorčuľovala :-)

17.03.2015 14:29:10 | Romana Šamanka Ladyloba

Ano bruslím pane J's

14.03.2015 17:18:20 | xoxoxo

Mohli bychom na chvíli na to kluziště vpravo..

15.03.2015 01:00:04 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí