Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: ....

KDO JSEM?!


Zloděj inspirace, dnů a přání..
Že dýcháš pro sebe..? Ha,jen pouhé zdání
To já tam někde uvnitř jsem


Při každém nádechu rozpínám křídla svá
Po sté...né naposled...se ti o mých očích zdá
To já ti plním nitro....



A odejít nehodlám
Autor Rootness, 14.03.2015
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: Eru Alonnar, janewe, jitoush, Núrnen, jitka.svobodova, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí