Osamocen

Osamocen

Anotace: Osamocen

V tichu a sám,
marně přemítám.
Proč jsem jaký jsem,
tak osamocen.

Chybí mi láska snad?
Která by kvetla jak ovocný sad
a já o ni mohl pečovat.
S někým koho měl bych rád,
za koho by stálo až do konce
věků se prát.
S kým bych se mohl smát
a i v nejtěžších chvílích při něm stát.

A není to nakonec mým osudem?
Být tu pro ostatní, ale osamocen.
Autor bluebeing, 16.03.2015
Přečteno 455x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Lůca, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké ;)

16.03.2015 16:53:25 | Pucík 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí