O1O II.

O1O II.

Anotace: n foto hanele

Sbírka: O


01:13

donucen tradicemi stát se tvým otrokem
stal jsem se nakonec jen stínem
a zkoušel den co den napodobovat tvé kroky
mezitím jsem přicházel o všechen svůj čas
trvalo to léta
udílel jsem sám sobě ocenění za chrabrost
schovával se pod tvou siluetou
rozbíjel jsem rozbité
skládal dohromady složené
hnil jsem ve svém pohodlí
a nechal tě odejít příliš daleko
abych měl důvod zapomenout
a vzpomínat jen v případě
že nejsi tak blízko
abys mě svými pařáty rozedrala na kusy

na zádech jsi měla napsáno nakopni mě
a tak jsem do tebe kopal hlava nehlava
a těšil se z toho že plním tvé touhy
bylo legrační mrzačit tě a vědět
že to chceš
až později jsem pochopil
že to kopeš ty mě
Autor CoT, 17.03.2015
Přečteno 453x
Tipy 13
Poslední tipující: AndreaM, jitoush, Joe Vai, Nikita44, Amonasr, enigman, Jort, Vendina, Avola, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloce moc neholduju, ale druhá je super. .)

17.03.2015 20:51:26 | Jan Voralberg

to bude vysoký napětí...

17.03.2015 10:45:57 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí