Co dostávám

Co dostávám

Anotace: ve vzpomínkách

ˇˇˇ

Od kukačky vzpomínku
na dětství a maminku

Od slavíka trylků pár
pro lásku a její žár

Od rudých máků
naděje křehké

Od vodních ptáků
peříčko lehké

Šeptají mi topoly
časem všechno přebolí

Koncerty žab u rybníka
ať večer tak neutíká...


ˇˇˇ
Autor Kapka, 19.03.2015
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: Jenda P., Amonasr, Rozina, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já tuhle dostal herdu mezi lopatky...rozehrála...

19.03.2015 19:49:57 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí