O14 III.

O14 III.

Anotace: .

Sbírka: O


05:03

rozednívá se
odkopl jsem už všechny
a stopy - zameteny


na ulici kde bydlí tak deset tvých alternativních já
jsem se už nemohl udržet
a přestal jsem doufat
že mě ještě hledáš
žiješ už jen ve mně
jako vzpomínka
no a co
každý má svůj pátek někde docela jinde


drž mou duši pevně
Jolano
světla cestou splývají v jednu dlouhou nekonečnou lajnu
vím že na to nemáš čas
ale já nejsem jiný
drž se pevně
až budeš cítit
že padáme

byl to pátek třináctého




nemám rád lidi protože mi narušujou mé soukromí
cítím jak jejich energie
ruší tu mou
můj prostor
musím se vždycky schovat někam hluboko do sebe

věřím že někde v tom ztraceném poli z náznaků a hádanek
je pevný bod který určuje směr dopadu mého stínu podél tvého těla

nemám tě rád
a nekřič
tak jsi to přece
už od začátku
chtěla




---
deník idiota 5

až za ty necelé dva roky chcípnu, musíš u toho být. moc tě o to prosím.
Autor CoT, 21.03.2015
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, knihomolka, Jort, maliska, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí