Na křídlech Pegase

Na křídlech Pegase

Anotace: ---

Vráska vepsaná ve tváři

jizva na srdci i na duši

přání ukrytá v nitru

o kterých nikdo netuší.

 

Otázky rojící se 

jako mouchy

v myšlenkách

hlavně před spaním

však klimbající víčka

jdou za světem poznání

 

o němž se píše

třeba v bájích

jaký je, sic

nemám zdání...

 

však létat smím

až k oblakům

stále tam a sem

věřit bájným zázrakům

 

na křídlech Pegase. 

 

 

 

Autor Rozina, 22.03.2015
Přečteno 375x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, knihomolka, adaj, Amonasr, SmallGeorge, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

akorát bacha na slunce...

25.03.2015 08:14:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí