Útěky

Útěky

Anotace: ....

Jediná noc,
co něžně tě svádí -
vyrazit do ulic,
protančit mládí.
Jsme jen dva cizinci
co městem líně plavou,
noc na kost tě obnaží
a zanechá nahou.

Stačí se přiblížit,
tma ta nám sluší,
prsty co touhou se -
zaťínaj v pelesti.
Jediný okamžik
spojených duší,
stavíme mozaiku
ze střípků neřestí.

Jdem větru naproti,
křičí nám v uších,
motor dál přede si
na plný obrátky.
Jediný nádech,
jen ten kdo zná, tuší,
jak těžké je, vracet se
z útěku nazpátky.
Autor Annie the wolf, 22.03.2015
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: Adelheidis, enigman, Metal Lady, Jort, Aida, Nikita44, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí ST :)

06.04.2015 22:45:49 | Adelheidis

s rozběhem...

25.03.2015 08:10:38 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí