libera animas omnium fidelium defunctorum

libera animas omnium fidelium defunctorum

Anotace: de poenis inferni et de profundo lacu

.


hledáš boha?
hledáš ticho?
hledáš peněženku?
můj zubní kartáček je věčný krucifix na kterém se oběsím
někdo cvičí jógu
já zas umím dlouze zírat do prázdna
a nebo možná prázdno hledí do mě
beru za kličku
a krmím svýma myšlenkama mozkomíšní mok
draka který se zabydlel v prostředním patře našeho domu mezi mnou a tebou
právě hibernuje
a topí
účty za plyn letos budou nízké


.
Autor Já Esther Ruth, 23.03.2015
Přečteno 366x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, piťura, Laika, enigman, Jort, zelená víla, Frr, hanele m., maliska, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak hlavně ať vrátí tu peněženku...

25.03.2015 07:58:08 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí