Made in Heaven

Made in Heaven

Anotace: ......vyplynulo z včerejšího dialogu s Tebou a děkuji Ti za krásná slova....

Vím

že nenajdu způsob jak být víc přítomná...

a na pozadí večera nepotkám den

který by byl ještě víc svojí jedinečností

dokonalejším průsečíkem vzájemné

přitažlivosti dvou planet našich srdcí

 

Jednou

mě naučíš číst mezi řádky

z rysů tvojí tváře a významu slov

bez pochybnosti z jádra Tvých emocí

 

Přirovnal

jsi naše vzájemné okamžiky

k erupcím na Slunci a já vnímám

jak nám umožňují prožívat

ničivě zářivé extáze f o t o n ů

deroucích se skrze nás na povrch

v čekání na zachycení částeček světla

ve své zdánlivé nepolapitelnosti

 

Vím

že na pozadí noci nepotkám ráno

s otevřeným obchodem s cennostmi

v balíčku ovázaným stuhou potkání

uvnitř s kroužky vcítění bez nutnosti

o p l á c e t   p ř i j m u t é.....

s láskou v absolutní čistotě harmonie

prožitků a citů a to vše bez zbytečných obav

z   n e n á v r a t n ý ch    z t r á t


 

Pod značkou

  V Y R O B E N O  V  N E B I

stojíme oba pevný jak skály

a okolní svět je pro nás ve svý důležitosti


n e d ů l e ž i t ý

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Nikita44, 23.03.2015
Přečteno 233x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, enigman, Frr, MARKO, Amonasr, zelená víla, Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je pozitivní...

25.03.2015 07:50:33 | enigman

tak jímavě napsané, že to čtu pořád a pořád...

23.03.2015 21:44:28 | zelená víla

jejda to jsi mě moc příjemně překvapila a děkujíí....:-))

23.03.2015 22:05:44 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí