Slabá chvilka

Slabá chvilka

Anotace: ..?

Když necítím blízkost Tvojí

mé rány se špatně hojí 

srdce se bojí 

protestů 

na trase ke štěstí 

 

Jsi mojí tajnou neřestí 

 

Když nevisím Ti na rtech

v očích se netopím 

bolí každý nádech 

tak kdy už já to pochopím

 

Že jsi mou bolestí 

a zároveň spásou 

neuchvátil jsi mne jenom krásou 

 

V Tvých očích jsem totiž 

to je ta potíž

já našla sebe

a ve Tvé přítomnosti sedmé nebe

 

Autor Lioness, 24.03.2015
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: ElaJah, Vyvrženec, enigman, Amonasr, MARKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sedm jednou ranou...

25.03.2015 07:28:08 | enigman

Nevím jak jsi to dokázal, ale mě systém typů umožnil dát jednou ranou jen dva ;)

23.09.2015 13:21:31 | ElaJah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí