Šeptám

Šeptám

Anotace: ...

 

  Potají šeptám

  tvoje jméno,

  já jenom tuším,

  co ty víš, 

  a naše duše splynou v jedno,

  až dostanou se

k sobě blíž.

 

Před spaním křičím

tvoje jméno

uslyš mě

přijdi blíž,

vždyť ty a já jsme 

jedno

 

a ty to víš, 

 i já to vím. 


A v tomhle světě 

nehostinném

bez tebe ztracená,

- klíč držím ve své ruce,


neznámá brána 

srdce,


já jsem ta, 

co jí otvírá.

 

 




 

 

Autor Daniela, 26.03.2015
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: Nespavec, enigman, Petbab, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klíč je vždy potřeba. Jen ten správný ve správný čas ;)

28.03.2015 18:28:30 | Nespavec

takže klíče nejsou potřeba...

27.03.2015 00:48:42 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí