O18 IV.

O18 IV.

Anotace: n foto hanele

Sbírka: O


09:13

zhasni až půjdeš spát
jsem tvůj jsi můj kamarád


nevím kam se vše podělo
ještě zkouším dýchat
ale už je to jen setrvačnost
ještě žiju
ale už nemám pro co
už nic nezačínám
vím že by to bylo k ničemu
ta kytka mi zůstane v hlavě napořád
a napořád je jen a pouze

teď

promiň nemůžu s tebou zůstat
musím už jít
neloučili jsme se
dívali jsme se jeden druhému do očí
dokud nezhasly
Autor CoT, 27.03.2015
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Frr, Amonasr, jitoush, MARKO, hanele m., Jort, Nikita44, Avola, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí