Hook up

Hook up

Anotace: ...

Stalo se to,
začátkem prosince.
Stalo se to
a to napříč logice.

Pila jsem
i ty jsi pil.
Žila jsem
i ty jsi žil - momentem.
Vím,
jsme sami sobě cizincem.

Vůbec se neznáme,
i když teď už spíš jen mentálně.
Srdce mi to neláme,
co na tom,
když chováme se spontánně...
Autor Taloued, 27.03.2015
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: lexus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já si myslím, že je to docela zdravý přístup k životu.

27.03.2015 12:17:55 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí