Obsedantní sépie

Obsedantní sépie

Anotace: asociace na všechny, kdo jsou na souši za vodou

Vypucoval hajzl hlavou,
povinnost měl snad i brannou.
Desublimací jej duše,
tváří se teď zjevně suše.

Hlásá vodu, nepije,
ta obsedantní sépie.
Darmošlape vodstvem,
suší hubu s lordstvem.
Autor Markéta CoHoryRáda, 27.03.2015
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí