O19 IV.

O19 IV.

Anotace: n foto hanele

Sbírka: O


10:02

mluv ke mně svými slovy a zapomeň
na to co se dnes nosí
stejně jsou to jen zástěrky
doufám že mě vidíš a vidíš jak na tom jsem
ve skutečnosti
a prázdná slova nikdy nebyla tak důležitá
když já jsem už mrtvej a ty stále ještě doufáš
že se ukážu

zapni si rádio hlásí v něm že bude konec světa
všechno to přišlo v tu nejlepší chvíli
tak doufám že za chvíli už nebudeš
a budeš se mnou
nebo tak něco
protože na světě není žádná jistota
pokud teda zrovna neumíráš
jo vole
to jsem ti chtěl říct
Autor CoT, 29.03.2015
Přečteno 397x
Tipy 14
Poslední tipující: MARKO, enigman, Frr, bogen, Jort, Petbab, hanele m., Avola, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To vypadá na tajnou šifru?

30.03.2015 19:19:34 | MARKO

totální pochop

29.03.2015 19:14:20 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí