AŤ MRAKY ČERNOČERNÉ PLUJÍ

AŤ MRAKY ČERNOČERNÉ PLUJÍ

Anotace: fermež s citrónem..

všecko se nakonec vyřeší beze mne
dojdou zdroje

hodinu jsem tě miloval denně
to prý déle vydrží
a proč se táhnout se zátěží


s temnou skříňkou studených spojů
naskočí-li
mlčením sublimuji
citrónovému paprsku pro zkřehlou duši

dneska ji nechám
čekající fotoelektrické jevy
pro úspornou agónii


k šílenství v mém snu
posbírat kovy
cívkový
zpomalující tobogán
kontaktový na F proti zemi
a bouřkový ahoj
ještě za mého života
a když ne
nevadí
C napojí rezistory
a teplo pozvolna vyzáří

Q

je to podívaná
když nosím černý brejle i proti polární záři
na tváři přimrzlou šálu
na rtech místo tebe jelení lůj
a ty na mne díváš
kostelní laboratoří
skrze slané prosby na řasách
jak skrze barevná sklíčka vitráží
jestli už
jestli muž
ne svůj
a to mám být jako tvůj
i v dívčích iluzích
životních představách?

na to ti stačí slunečné snění
sni i ve dne
a nech mne ostrovem

neslepím tvé střepy
ani kdybych směl dotekem
na tvém křišťálovém těle
pít ledovcové vody

nejúčinnějším lékem dnešní doby

pro srdce
je navždy

separace..

ať mraky černočerné plují
Autor J's .., 29.03.2015
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, Aida, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, adaj, hanele m., Frr, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pane J's chci chtěla bych říct něco k dílu ale...proč ho ..ne nechám ho dýchat a souhlas s mužem co je podemnou ;-)

31.03.2015 09:43:18 | xoxoxo

Povedený kousek.

30.03.2015 22:43:14 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí