Hledání

Hledání

Anotace: Ztratila jsem se

Někde jsem se ztratila,
jak malé štěně v hustém davu.
A představa snad nemilá,
muset setrvávat v tomhle stavu.

Malá zmínka odměny,
skromně na plakátu připsaná.
A prosím, vrátit beze změny.
(I když možná, změna vítaná)?

Chci se však opravdu znovu najít?
Nechat si od lhářů ruku podat.
Bez lásky k bližnímu za okraj zajít,
nebo se s úlevou ještě schovat.

Stejně se znovu někde objevím,
a představa má trochu zvrácená.
pranic velkého v sobě nezměním,
navždy zůstanu krásně ztracená.
Autor adaj, 31.03.2015
Přečteno 216x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Rozina, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj, najdeš se :-)

02.04.2015 13:59:25 | hledač

Ale to víš, že najdu. Možná ale až za sto let.

02.04.2015 23:18:04 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí