Písmo je svobodou pro člověka

Písmo je svobodou pro člověka

Anotace: ....................

 

slova
věty
souvětí
dnes potřebuji vás
chci otisknout se do papíru
a znovu spustit čas

 

neb nesnesu to břímě déle
tělo již úzkost neschová
i srdce tepe zpomaleně
s pocitem tíhy olova

 

chci vypsat se do bezvědomí
kde i pero ztrácí hlas
kus papírové lhostejnosti
dnes toužím tiše krást

 

na každém řádku úleva čeká
pevnina v moři bezedném
písmo je svobodou pro člověka
vždy náladu jeho pozvedne

 

tak píši

 
bych rozpustil hořkých pilulí
a jejcih pachuť sebral ďas

 

píši


co bolelo
to přebolí
a z temnoty jež uvnitř byla
znovu vzešel jas

Autor James Libustka, 01.04.2015
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jinak to nejde, ST.

11.08.2015 12:51:12 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí