Zřejmé satyradosti

Zřejmé satyradosti

Anotace: ❤︎

"Slušňákům se nepodaří ani vykoktat to slovo.. nedejbože jej zazpívat v durovém géčku. No fakt, ty vole.. To jen my, exoti, abychom lomcovali světem a drželi úroveň nadsázky neustále nad laťkou."

 

Struna opouští kytaru

jih míří za severem

zmar žije v nezmaru

a my na to ku*va serem

protože lhát se nemá i má i musí

protože vegani si rádi dopřejí..

kůži husí

 

..když je venku mínus dvacet

 

..když nehtem skřípneš o tabuli

 

nikdo nebude svá slova zvracet

do nesmyslných preambulí

 

a raději si setře zpod víček

ta kubická smítka máku

protože za všechno může pánbíček

za volantem náklaďáku

 

Důmyslná lež protnula vaše mikrosvěty

protože lhát se musí i má i může

proto nám zhynuly kabarety

a zbyla jen ta..

 

husí kůže

 

Lahůdka lahodící princeznám

kterým jsem svou píseň hrál

 

..jenže já už ten pocit dobře znám

 

lásku

nikoliv až za hrob, nýbrž až za hřbitov

 

..a ještě mnohem dál

Autor Trapné děťátko, 01.04.2015
Přečteno 307x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, Lioness, J's .., Pamína, hanele m., Luky-33
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se mi líbí, trapné děťátko...

04.04.2015 09:57:24 | Trdlo

dost dobrá palba..

02.04.2015 11:19:53 | J's ..

Páni...

01.04.2015 22:20:38 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí