Sonet o vzpomínání

Sonet o vzpomínání

Anotace: zadaná slova: slunce, les, kytice, škola, klobouk

Slunce se schovalo za stromy,
z lesa vyběhla divoká zvěř,
a kytice, která uvadla než
stačil jsi jí vzít na vědomí.

Vzpomínky na školu a moje mládí,
když do klobouku motýly jsme chytali
a oni nás svoji krásou dojali,
teď mé nitro souboj tu s věkem svádí.

Slunce si počká na ráno zas,
a půjdeme pomalu spát taky,
s novým dnem přichází nové radosti.

My uvidíme nad obzorem jas,
nevadí nám ani velké mraky,
až do dna vypijeme kalich zralosti
Autor adaj, 03.04.2015
Přečteno 194x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, jitoush, Jort, AndreaM, Nikita44
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

může kalich dozrát?...

07.04.2015 10:01:56 | enigman

A tak, prostě mě nic jiného v tu chvíli nenapadlo.

07.04.2015 12:39:01 | adaj

kupodivu kalicha ano...

08.04.2015 00:00:44 | enigman

Jo jo,srandičky z cizích básniček.

13.04.2015 22:30:52 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí