prašné vzory

prašné vzory

Anotace: ...

 

 

 

do plaché štvanice 

světel a stínů

s tichem v zádech 

vyšli jsme za město 

 

slunce štípe 

a cesta vyškrabává

po kamenech   

prašné vzory

 

výdech nádech

navzájem splýváme

v lomených tónech

 

a ztraceni v barvách

včerejšího odpoledne

kroužíme oblohou

 

jako hlasitý skřivan

chycený v žitném poli

ještě ten večer

 

hladovým tichem

syté jarní noci

Autor josuatree, 04.04.2015
Přečteno 275x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, básněnka, Jort, Nikita44, knihomolka, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sytá jarní noc, líbí se mi moc:-)

05.04.2015 18:01:39 | básněnka

hodnotím jedním slovem...krásný

04.04.2015 20:10:55 | Nikita44

odpovídám jedním slovem - díky.

14.04.2015 20:07:20 | josuatree

...pěkné obrazy...představila jsem si to hladové ticho.....Ji.

04.04.2015 18:42:14 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí