Omluva,co nejde vyjádřit

Omluva,co nejde vyjádřit

Anotace: .

Tak jako list padá ze stromu,
tak i já padám do stínu.

To je celé,nic víc neřeknu,

neb by to jen výmluvy byly.
Jsem si vědom,že dělám chyby.

Vím,že zasloužím si trest.

Nebudu se bránit,nic.
Nečekejte ode mne víc...
Autor krok, 07.03.2005
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja teda cekma vic...ja cekam porad vic..

18.11.2007 22:06:00 | Fried Green Tomatoes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí