Účinek tvých slov

Účinek tvých slov

Anotace: ..........

Čtu tvá krásná slova
a na světě hned je líp,
čtu je ráda zas a znova,
miluju v nich ten jemný vtip.

Radost ve mně vyvolají,
když objeví se na monitoru,
od úsměvu vrásky způsobují,
když jsou plné humoru.

Něžně jako samet duše se dotknou,
když smutno je u srdce,
jako na dlani lásku poskytnou
a pak vyjde zase slunce...
Autor Lorraine, 02.02.2007
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..do slunce je noci půl, vyhlaď vrásky, rozpusť sůl..

03.02.2007 00:04:00 | muzikant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí