Grónsko

Grónsko

Anotace: vo hviezdach

Musím sa zohriať, krvný obeh
stuhol mi, závrať mám z tých výšok
severných šírok, štart a rozbeh
neodkladám, kým zmizne zvyšok

ľadových krýh na oceáne
preskakujem z jednej na druhú
na lyžiach, spiac tŕpnem dnu v stane
že o ne prídem, v bludnom kruhu

driftu posledná noc sa končí
a pevnina je v nedohľadne
s tmou som sa stretol zoči voči
polárny deň mi dobre padne

ak je tu niekde kúsok zeme
bude to Grónsko zasľúbené
zatiaľ ho niet, driftuje zrejme
asi je do hviezd zaľúbené
Autor Petbab, 07.04.2015
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: Rozina, Frr, jitoush, Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí