Propóly

Propóly

Anotace: i ty proti

 

převlíknem se za noční maškary

a budeme se šklebit

pod maskou

to nebude přes ten úsměv vidět

 

a chceme nějaký nočník zhůry

abychom mohli vykonat

svou božskou potřebu

a všechny barvy aby hrály

na rukou rudých od hřebů

 

x

 

Odpusť mi prosím, Pane,

že básní, jednou z cest,

Ti odevzdávám krize plané,

na Tvých křídlech se nechat nést.

 

Dokonáno...?

 

 

Autor Putovatel, 08.04.2015
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: A42, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí