nedočkal se rána

nedočkal se rána

Anotace: ....



odešel s nocí

do minulosti

včerejšího dění


se zavřenýma očima

d o u f a l  v

nadcházející den

 

   už je neotevřel...

a

 nedočkal se rána

 

skonal čekáním

na události času


někde


na


půl


cesty






   k cíli...

 

Autor Nikita44, 09.04.2015
Přečteno 241x
Tipy 16
Poslední tipující: martinaV, Mácha, Malá mořská víla, zelená víla, jitka.svobodova, Amonasr, bogen, Jort, MARKO, knihomolka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odešel jsem s nocí
do moinulosti,
do vzpomínek co bolí.
Na křižovatce
zůstal jsem stát
vpravo či vlevo
nevěděl kam se dát.
Stál jsem a váhal,
dlouho tak dlouho
až jsem zjistil
že není už kam jít.

25.04.2016 18:10:51 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí