Regéčko pro slunéčko

Regéčko pro slunéčko

Anotace: -

Přikrčený k zemi a zatlačený do kouta

Vzduch je plný změny tak načešu si kohouta

Slunce vstalo, je tady jaro

Sotva z víček stálo, koukám, co by se dalo

 

Všechno jde lehce a neznám slovo nechce

Příroda mě zasvětí až do poslední lekce

Mění mě mění a na škodu to není

Chtít se spřáhlo s chtíčem a ženou mě bičem

 

Buňka k buňce rozpaluje je slunce

Moje tělo nastartuje zamražené funkce

Ponořený v moři nechladnu a hořím

Není pro to zdi, prostě jdu a zbořím

 

Jde to lehce a neznám slovo nechce

Atomová bomba vybuchla mi v lebce

Mění mě mění a na škodu to není

Ze slunce mi nehrozí špatné ozáření.

Autor Bolder, 10.04.2015
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: adaj, jitka.svobodova, A42, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí