Hra

Hra

Anotace: a nebo život ?

Dopijím další sklenku
už ani nepozuruju jak je venku
žiju si svuj život osamělý
když potkám lidi tak jsem nesmělý
životem se tak potácím
ale hlavu neztrácím
je to jenom hra velká
jáma ke dnu je mělká
roztáhneš ruce a skočíš
jen protože smočíš
pak ale dopadneš
protože blízkost chceš
a pocity plitké
ti nevynahradí pysky stydké
protože o ničem je fyzično
když neuspokojené je psychično
Autor Zrorení dionýsa, 10.04.2015
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píše se "plytké", nikoli "plitké" - proboha!

10.04.2015 23:22:15 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí