Nevrátí se nikdo

Nevrátí se nikdo

Anotace: ......

Nevrátí se nikdo
Ani ti co slibovali
Ani ti co neslíbili nic
Ani velcí ani malí
Ani ti co dali málo
Ani ti co vzali víc

Nevrátí se nikdo
Jenom blázen by s tím mohl počítat
No a blázen je tak trochu každý z nás
A tak dál tam před setměním budu stát
Uši nastražené jestli dřív než spatřím siluetu
Nezaslechnu v podvečerní mlze hlas

Nevrátí se nikdo
Ani navždy ani zatím
Ani virtuálně ani vskutku
Jenom já se vrátím
Na to svoje místo
Na to místo smutku
Autor Blazius, 15.04.2015
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, Clay, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí