Mám

Mám

Anotace: dosť

Je ten mráz skutočný
alebo som si ho vymyslel?
noci šat smútočný
popiera, že je to výmysel

nevstanem z mŕtvych sám
ak sa na pól k spánku ukladám
uverím polotmám
kým do predpeklia mdlôb upadám

zamrznutý na kosť
s bielou paňou blúdiac po hradbách
(iným paniam nazlosť)
ľadopádov, týčiacich sa po stranách

túžob až do nebies
nedosiahnuteľných podobrom
ani pozlom, neviest
z ľudoprázdnych končín s obzorom

nekonečne bielym
svadobných šiat, v krajkách ľad a sneh
ak pól nerozdelím
vo dvoje, mráz virtuálnych nieh

zabije ma lajkom
smajlíka, čo veští osud z čiar
dlaní v akom-takom
torze rukavíc.. múk športu zdar!
Autor Petbab, 20.04.2015
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Jeněcovevzduchukrásného, zdenka, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí