Duše bez těla

Duše bez těla

Anotace: Když nekoresponduje tělo a duše v něm přebývající.

Duše bez těla

-

Kdo Ti dává právo,

hrát si, na co nejsi,

kdo Ti říká bravo,

kdo Tě hledá? Kde jsi?

 

Tisíce let valíš se jako mlha

zapomněním lidských duší

skrze ty, kdo životem mrhá,

komu srdce jen tuší

 

(Že je samo

ve světě žebráků,

že je samo

ve světě dobráků)

 

A když víc a víc buší

a buší víc a víc,

Tebe to tak vzruší,

že neuděláš nic

Autor SmallGeorge, 21.04.2015
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Vendina, Frr, jitka.svobodova, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí