Vědecká metoda

Vědecká metoda

Anotace: a tak dále

Na ukor efektivity zabijeni ducha
specifikujeme a hloubame jen do hloubky
coz nam dlouhodobe zatemnuje vedomi
specializace na vsechno
ale casto pak unikaji souvislosti
zaslepeni jen tou jednou cestou
a tim ze to je ta spravna
a tak aniz bychom si dohledli na konec (nosu )
tak nějak letíme vesmírem
a soudíme že jde všechno změřit vědeckou metodologií
Autor Zrorení dionýsa, 22.04.2015
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí