osudu dál

osudu dál

Anotace: ...

Za postranní čarou

se něco děje

na hřišti se hraje

přerušovaně

 

odvádí mě to od myšlenek

 

že vesmír je jen mikrosvět

v něčem větším

 

popíjím slzy písku

co přivál osud

dnešního večera

 

jednou mi řekla

„náhody neexistují

myslíš že půjdeš

a náhodou tě přejede autobus?“

 

náhodou mě nepřejede

vše je souhra náhod

to že jsem tady

nemusím se modlit

stačí že klečím

 

možná jsme ale jen žertem

a možná

možná se směji

právě když brečím

 

Autor Avola, 22.04.2015
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Snizek, jitoush, Amonasr, A42, Petbab, kudlankaW, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...svět je plný paradoxů.....Ji.

22.04.2015 21:51:16 | jitoush

TAK TAK TAK JEST !!!..ST :-D

22.04.2015 11:50:00 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí