Singularita

Singularita

Anotace: jedem moc rychle na to aby nás to nepředehnalo

cim dokonalejši sledující praktiky
tím více to lidi donucuje se schovávat
informovat o sobě , aby si nebyl dostihnutelnej
protože neexistuje dobro ani zlo
nikdy nevíš kde se dobrá věc ve zlou obrátí
na ochranu vlastní bezpečnosti
se necháváme sledovat na každém kroku
bez uvedomeni že zaleží na tom kdo nás sleduje
pak za naše činy bude soudit nás ten neznámý
a co může se jevit jako počin prospěšný
pro jiné se může zdát protisystemový
či narušující nějaké konzervativní hodnoty
jenže společnost by měla pochopit že je organismus
a má se vyvíjet nemá tady jen druhého sledovat
ba například ho nutit dodržovat nějaké dogma
protože tak se to prostě má že se to musí dodržovat
a kdo to vlastně řekl ?
k jaké autoritě se lidé otáčí se slovy
že se to tak má
že je to tak dané
pokud porušuješ zákony
tak si hned asociál
ale nechápu co je špatného na tom porušit zákon
když jinému neubližuješ na životě
a jsme zas u toho že na ukor bezpečí si necháváme brát svobodu
a tak zahleděni sami do sebe a toho jak říct jiným lidem jak správně žít té generaci co příjde další ukázat jak má se sebou nákladat
nám mimo nás uniká jedna věc
a to jsou moderní technologie
jako například internet
který už funguje sám částečně jako organimsus
už je to prostě tak je že technologie dospívají
o dost rychleji než dospívá společnost
vyvíjíme moderní technologie
o dost větší rychlostí než jsme je schopní chápat
Mooreuv zákon mluví jasně
a všichni víme jak v limitním porovnání se
chová linerální a exponencionální narust
Carpe Diem
Autor Zrorení dionýsa, 23.04.2015
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí