Čekání na déšť

Čekání na déšť

Anotace: Je o dešti?

Suchá je zem,
do níž slunce praží,
toužíme po stínu
po dešti, co svlaží.
Horoucně přijmeme
první jemné mžení,
avšak změní- li se v bouři,
je rázem po toužení.
Je zkrátka zcela přirozené,
bát se kapek,
co nesčetněkrát zbičovaly zem,
prchat před deštěm do úkrytu
a vzdorovat mu deštníkem.
Autor Annie the wolf, 26.04.2015
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, ewon, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten deštník to zabíjí :)

26.04.2015 23:26:33 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí