Jedna extáze pro společenskou trosku

Jedna extáze pro společenskou trosku

Anotace: díky

hlad v hlavě

srdce v kalhotách

ale hlavně

potřeba nebýt, v prášku.

 

v očích je krása

možná i osobnost

proto je zašlápnout do bláta

děsí mě, a nejvíc ty moje.

 

dělat protože se dělá

ne protože chci, ne pro důvod

chtít věci, držet se plánu, tak se to má

sorry, to je podvod.

 

gratuluju všem a všemu

krásní lidé bez majetku krásy

s pocitem že vlastníš svojí cenu

já, já si dám radši knihu.

 

potlesk prosím,

moje další pivo nemá pěnu

Autor P.T., 29.04.2015
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, Romana Šamanka Ladyloba, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tohle mě pobavilo.

15.06.2017 22:46:41 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí