oni ti co berou

oni ti co berou

Anotace: Hlídejme si každý svého anděla ať mu neopadají křídla a můze ješte vzlétnout nám na pomoc...

Když koukám se teď k nebi

jak z něj kapky kanou

chce se mě jen řvát

vždyť já nechtěl být už stranou

 

Vždy jsem se jen rval

a v boji neustával

když říkali mě nejsi král

tak jsem to nevzdával

 

Však byl jsem vždycky králem

aspoň sám za sebe

vždyť každý z vas je král 

teď křičím to do nebe

 

Teď už chci jen ničit ty

co nám to vše kazí

co mají radost z toho

že jsme jako nazí

 

ty co tu vzhlíží 

a tahají za drátky

co nás jak ovce

ženou do oprátky

 

co nás tím ničí

v duši, lásce i na těle

avšak stále nás chraní

ti stážní andělé....

 

 

 

 

Pohlédněte vedle SEBE... 

 

Každému aspoň jedno pírko zbývá..

Autor ztracený 22, 30.04.2015
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Nikita44, Smile-and-Fire
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Ztracený jedno pírko vzal,správnému člověku ho dal...:-))

30.04.2015 20:53:56 | Nikita44

Děkuji niki. I takto může ztracený najít sebepoznání.. Rád své pírko dám když je v dobrých rukou...

01.05.2015 07:15:41 | ztracený 22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí