Přátelství

Přátelství

Anotace: ...na co anotace,každej musí poznat sám.

Co přátelství je?
To jsou oči plné naděje,
podání teplých dlaní,
lidí co smutek zahání.

Přítel, ten je jako růže,
musíš o něj pečovat,
jinak ti nepomůže.

A pečovat,
to je věc těžká,
každý má své nároky
a těch se taky dočká.

Přátelství já rozdávám¨
snad na každém rohu,
ale jsou i dny
kdy už nemohu.

Nemohu už dál starat se o druhé.
Dočkám se já někdy slůvka děkujem?

Asi je to těžké, já to vím,
přijde někdy den a já porozumím?

Lidi jsou zlí a mství,
to já dávno vím.
Vždyť já na tomle bídným světě
nikomu nerozumím.
Autor Doubleeny, 03.02.2007
Přečteno 959x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nejde jen o to ziskat koncove rymi a stred vyplnit slovy k teme prihlizejici, zkus si to precist nahlas...musi to uchu lahodit...

03.02.2007 18:01:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí