Navzdory

Navzdory

Anotace: ...

Jsme asi trochu vyšinutí
tím co kolem nás se děje,
a přesto nás nikdo nedonutí
navršit valy
ze střípků beznaděje.

Po hodinách protoulaných nocí
zmrzlé tělo v ránu pookřává
nějak jsem prohlédla
a zachvátil mě pocit,
že navzdory překážkám
mám stále víc tě ráda...
Autor Annie the wolf, 07.05.2015
Přečteno 299x
Tipy 13
Poslední tipující: adaj, Nikita44, Jort, Frr, VanessaInBloom, Airen, Amonasr, knihomolka, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí