Zklidni svou mysl

Zklidni svou mysl

Anotace: přišla po aji

Zklidni svou mysl,
poutníče!

A poslyš,
jak srdce Tvé
se roztluče,
když prosíš.

O pravdu,
o lásku,
o svět

a třeba stavěný z oblázků,
prožitý nekonečněkrát.

Až znuděním ustane,
veškeré snažení,
samo se rozplyne
a ty pochopíš.

Že vším všechno je
a současně ničím,
že strachem láska je
a v druhých sám sebe vidíš.

Pak zas a znovu zeptáš se
k čemu to vlastně je?
A co je za tím?
Autor paneach, 08.05.2015
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem ráda, že jsem si tohle dílko rozklikla :-)

15.09.2015 08:54:46 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí