Svědomí

Svědomí

Anotace: Zavřít se

Zavřít okna, zamknout dveře taky,
bát se, že někdo zazvoní.
Trochu si přihnout, nebo zlít se na mraky.
Neutečeš, stejně tě dohoní.

Jak zase dosáhnout čistého štítu,
vylepšit svoje svědomí?
Jak to špinavé vyhodit z bytu?
Neutečeš, vždy tě předhoní.

Snad začít být chvíli zbožná,
vyčistit nitro Kristem ( nebo kyselinou).
Nevím, jestli láska je tu možná,
rychle, ať bacily světa hned zhynou.

A očista je dokonaná,
hygiena líbí se mi víc.
Má duše je trochu rozleptaná,
jinak se nestalo vůbec nic.
Autor adaj, 17.05.2015
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Rozina, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nonono, myšlenka jasná, ale provedení (přiznej se! :-D) jsi trochu odflákla :-)

18.05.2015 21:58:22 | hledač

Asi jo, nebylo moc času. Příště si dám více záležet. Díky.

21.05.2015 12:08:01 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí