Sen o nebeských výšinách

Sen o nebeských výšinách

Anotace: ---

Lákáš a svádíš

voláš pojď vstříc

paprskům sálajícím

v nebeských výšinách

 

pobízíš ke spánku 

ustel si kde jen chceš

mezi oblaky

v nadýchaných peřinách

 

pak spouštíš mi žebřík

v podobě duhy

a na cestu svítí

tisíce hvězd

 

ten žebřík má

barevné pruhy

a na konci čeká

ta pravá z všech cest

 

ztratí se vzápětí

už není ho potřeba

křídla mě zanesou

kam budu si přát

 

navštívím horizont

i západ slunce

až ulehnu do peřin

a nechám si zdát

 

sen o nebeských výšinách.

 

 

 

Autor Rozina, 19.05.2015
Přečteno 362x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, A42, Clay, zelená víla, Nikita44, Frr, Pamína, AndreaM, Jort, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, vzletná. ST :)

20.05.2015 06:53:03 | Clay

Moc děkuji :)

20.05.2015 13:06:03 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí