Chci

Chci

Anotace: dál

Ve vesmíru nemít kámoše
pak tam radši nejdu
obarvit rtěnkou rty na soše
praktikami šmejdů

lze docílit úspěch prozatím
korzet všechno spraví
poprsí vynikne s pozadím
vesmířanek davy

na ufech zaplaví čekárny
profíků na Zemi
v tu ránu jdu jako čas v Narnii
opilý chvílemi

do vesmíru hledat zázemí
- dostanu se z toho
potýkám se snad s nesnázemi
chci-li příliš mnoho
Autor Petbab, 20.05.2015
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Amonasr, Avola, Nikita44, Clay
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tedy plně elektrifikovaná teď jsem tou věcí vloženou tady tvou a vesmírženy maj radost jistě že...jsem teď v severní oblasti RSFSR
viditelná jen za bouřky...ale já tuhle báseň vnímám dost ;-)

20.05.2015 17:42:50 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí