Plout zahradou poznání

Plout zahradou poznání

Anotace: ---

Pluj zahradou poznání

jíž říká se život

a slyš jak vyzvání 

v ní zvony

každého dne.

 

Tvář nastavit větru

slunci i dešti

ať líbá či fackuje

ať poslouchá

nebo se pře.

 

Rozevřít náruč

a vítat v ní každý den

každičkou maličkost

která nás učí.

 

Nechat se líbat

spánkem či bděním

za hlavu házet

co srdce mučí!

Autor Rozina, 26.05.2015
Přečteno 387x
Tipy 9
Poslední tipující: Malá mořská víla, adaj, Amonasr, enigman, Jort, AndreaM, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já plul ale ta zahrada měla jez...

26.05.2015 23:05:43 | enigman

Tak alespoň jí mělo co zvlažit:)

27.05.2015 11:21:30 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí