Včera a dnes

Včera a dnes

Anotace: Skutečná dálka se neměří kroky...

*

když ti nejsem  krásný

nezachráním básní

co dělat tak sbohem...

než zmizíš za rohem

marné steré ohlédnutí -

ač mne stále znovu nutí

 

hm - jen hyždí lehké hnutí,

hleď!

 

co říci ještě k tomu teď? 

 

snad, že

včera to k vám domů

bylo snad sto kroků

dneska - u sta hromů

sto světelných roků

 

 

 

Autor aravara, 13.06.2015
Přečteno 236x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, AndreaM, Jeněcovevzduchukrásného, Křemen, jitoush, Frr, Nikita44, Amonasr, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí