Člověk, co tě probodl dýkou

Člověk, co tě probodl dýkou

Anotace: O tom, když ti na světě už nikdo nezbývá.

Člověk, co tě probodl dýkou,
co smrt tvou si přeje,
tomu nikdy nesvěříš se do rukou,
mezi vámi pře je.

Krev ti teče z rány,
padá dolů na podlahu,
síly, jenž ti byly dány,
ztrácejí se, ztrácíš odvahu.

Jak mám bíle hledět na svět,
když tam, kam se podívám, je černý,
jak mám říct pár hezkých vět,
když žádný člověk nezůstane věrný.
Autor Ivet.K, 04.02.2007
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí